Cykelbud kan gå blixtsnabbt

Om du kan välja cykelbud finns det god anledning till att göra det. Det handlar ju inte bara om att cykeln är ett hållbart alternativ. De här budet kommer inte att släppa ut en massa avgaser. Cykelbud lokalt kan faktiskt också vara mycket snabbare än bud med bil eller moped.

En cyklist kan ta sig fram där bilar inte får plats. När det är trafikstopp på gatan är det inget som cykelbudet bekymras av. Det kan ju cykla vidare alldeles invid bilarna och sedan vidare in på en gågata där cykeln kan ledas.

I städer där det är mycket trafik är cykelbudet inte sällan ett snabbare val. Dessutom kan det bli billigare. Det här beror givetvis lite på vad du ska skicka och när.

Hur mycket kan ett cykelbud få med sig?

Ett cykelbud är givetvis en aning begränsat på så vis att det inte är tal om något större bagageutrymme. Cyklisten kan ha en låda på sadeln såväl som korg framtill. Dessutom kan ett cykelbud använda sig av en skräddarsydd ryggsäck som gör det lättare att få med sig lite större försändelser tillsammans med annat på cykeln.

Recension av Budwheels

Budwheels är en budfirma i Stockholm som vänder sig till privatpersoner såväl som företag. De har sysslat med bud i Stockholm sedan 1985 och har därmed

Läs mer »