Kan du lita på matbud?

När det gäller pizza är det många som är vana vid att beställa hem den med bud. Det känns inte konstigt att tänka att den kommer att köras hem av någon annan. Vi vet att det går att få hem fräsch mat med matbud men ändå kan det kännas konstigt att välja denna metod för andra typer av mat.

Kan du verkligen lita på att ingen kommer att provsmaka lite på vägen eller att allt välter och sedan hyttas in i kartonger igen?

Ett sätt att vara säker på att inget har hänt med maten på väg är att det finns tejp som förseglar varje matpaket. Då kan du ju se om tejpen har lossats efter första tejpningen. Dessutom kan du ju faktiskt fråga den som kommer med maten om det hänt något på väg.

Buda hem mat för att undvika folk

Om du vill buda hem din mat från restaurang för att undvika folk är det nog ändå säkrare att lita på budet. Risken för att det kommer att hända något med maten på väg är minimal. Men kolla online först. När restauranger som budar ut mat ofta klantar sig blir det känt i forum online.

Recension av Budwheels

Budwheels är en budfirma i Stockholm som vänder sig till privatpersoner såväl som företag. De har sysslat med bud i Stockholm sedan 1985 och har därmed

Läs mer »