Få iväg allt med ditt bud

När du ska skicka ett bud kan det vara klokt att inte jäkta. Detta särskilt då det kan vara så att du behöver skicka med mer än vad du först tänkt. När det ska budas information eller annat som tillhör ett projekt som ni jobbar med just nu kan det kännas frestande att snabbt få budet på plats för att få iväg det hela.

Men så kommer ni på en timme senare att det behövdes skickas något mer. Då var det onödigt att jäkta. Många företag har för vana att ha en satt tidpunkt för när bud går iväg. Det kan vara bra om det finns gott om tid till den tidpunkten.

När det inte gör det är det bra om det går att jobba på ett flexibelt sätt med bud, som till exempel snabba cykelbud, så att det kan skickas senare varpå allt som behöver skickas faktiskt kommer med!

Recension av Budwheels

Budwheels är en budfirma i Stockholm som vänder sig till privatpersoner såväl som företag. De har sysslat med bud i Stockholm sedan 1985 och har därmed

Läs mer »

Recension av Miljöbud

För miljövänliga bud i Stockholm kan du välja Miljöbud som jobbar inom hela Stockholmsregionen med miljövänliga budlösningar. De är unika på så vis att de har

Läs mer »