Hur långt kan du buda saker?

Om du väljer cykelbud kan du ju inte buda saker hur långt som helst. Den här metoden fungerar fint i stadsmiljöer där de som cyklar kan ta sig fram snabbare. Mopedbud kan ta sig lite längre till exempel från en stadskärna ut till en omgivande kommun.

Det är viktigt att komma ihåg att budfirman ofta är ditt bästa val då det handlar om saker som ska skickas lokalt. Fast det finns också budföretag som är duktiga på att få ut paket och brev över hela Sverige snabbt. Internationella firmor finns också representerade i Sverige och de kan få ut dina försändelser till andra länder på kort tid.

När vi ser på PostNords insatser och jämför med budföretag som DHL är skillnaden skarp. Det tar bara några dagar att få ett paket från USA till Europa eller från Sverige till Mellanöstern. Med PostNord kan det bli en månads tid beroende på hur det ser ut med posttjänster i det land som du skickar till.

Svaret på frågan är att du kan buda saker hur långt som helst. Se bara till att du gör det med rätt tjänst!

Recension av Miljöbud

För miljövänliga bud i Stockholm kan du välja Miljöbud som jobbar inom hela Stockholmsregionen med miljövänliga budlösningar. De är unika på så vis att de har

Läs mer »